Spennende interiørbutikker i Oslo

Norges hovedstad har mange flotte handlemuligheter å by på, her kan du shoppe i evigheter. Noe av det hotteste av det hotte er alle de flotte interiørbutikkene du kan besøke i Oslo. Her kan du garantert finne skatter som du ellers ikke vil finne i resten av landet.

Det er ikke alltid så lett å vite hvor en skal lete etter gode interiørbutikker. Derfor vil vi gi deg noen enkle tips på veien her.

Langweekend med hotell og shopping

Om du kommer fra andre kanter av landet, kan du rett og slett slå to fluer i en smekk og legge deg inn på et av byens flotte hoteller som du finner på nettsiden hotelloslo.info. Gå i interiørbutikker og kos deg en hel dag, opplev Oslos yrende natteliv, og våkne opp uthvilt i en myk hotellseng dagen etter!

Hvilken interiørbutikk du helst bør besøke, kommer an på stilen og smaken din. Vi har plukket ut noen som vi tror vil falle i smak:

  • Eske Design og Interiør. Denne butikken holder til i Sofies gate i Oslo. Denne unike butikken kan by på vaser og tepper, puter og glass, og mye, mye mer. Stilen kan beskrives som moderne med en vintagetvist – inspirasjon hentet fra naturen satt sammen med det industrielle.
  • Vitra. Denne bedriften er sveitsisk, og har en rekke gode designere med på laget. Her finner du bord og lamper, stoler og sofaer. Designet passer både hjemme og på kaféen, og møblene er av god kvalitet! Butikken ligger i Stortingsgaten.
  • House of Oslo. Når du først besøker Oslo og denne byens spennende interiørbutikker, så er en tur til House of Oslo virkelig verdt et besøk. I dette varehuset ved Aker Brygge er det samlet over 20 butikker som kun selger innredning og møbler. Her kan du finne Norges eneste Illums Bolighus, i tillegg til butikker som Raum og Åhléns og mange flere.
    Åhlens
  • Pur Norsk er butikken for deg som setter pris på ekte norsk design. Her er alle de fremste norske designerne samlet på et sted. Det er her du kjøper den unike sofaen fra LK Hjelle og Popcorn-stolene fra Sven Ivar Dysthe. I tillegg kan du plukke med deg flotte gaver, som smykker og vesker, og da selvsagt med norsk forankring, idé, design eller produksjon.

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest