Skjenk en opplevelsesgave

Å kjøpe originale gaver – som får mottakeren til å smile fra øre til øre – er ikke alltid like enkelt. De fleste av oss har vel noen i omgangskretsen vi synes det er vanskelig å kjøpe til, særlig dersom vedkommende hevder de allerede har alt de trenger. I tillegg er det ikke sikkert vi vet hvilke typer plagg de mangler i klesskapet, eller hva slags veggpryd de ville innredet stua med. Vi skal derfor opplyse om hvorfor opplevelsesgaver er en kjempeidé.

Du vil nødig bruke penger på noe som bare ender opp i en pappeske på loftet. Dersom du står i beit, bør du tenke over personen du skal gi gave til. Er vedkommende typen som har alt, men kanskje ikke liker å spandere på seg selv? Kanskje han eller hun trenger å komme ut av skallet sitt og oppleve noe nytt? Det finnes utallige typer opplevelsesgaver å gi bort, så det er ingen grunn til å henge med hodet!

Velvære og god mat

Det mangler ikke på kulinariske opplevelser fra ulike verdenshjørner rundt omkring i landet, nærmest uansett hvor du bor. Gratis mat smaker som kjent best, særlig for den som helst foretrekker å bruke midlene sine på innholdet i garderobeskapet. Derfor gjør et gavekort på en velanmeldt restaurant eller veikro ofte susen. Enkelte gavekort kombinerer god mat og en tur på spa eller i sauna, noe som garantert gir en minnerik opplevelse gavemottaker for alltid vil sette pris på deg for. Alle liker vi litt luksus i blant.

Action og utflukter

Dersom den du skal kjøpe til er av den sportslige typen kan en adrenalinfylt utendørsutflukt gjøre vei i vellinga. Det mangler ikke på egnede aktiviteter som gir farge i kinnene i vårt langstrakte land, så hva med å gi bort en uforglemmelig friluftspakke? Kanskje din eventyrlystne bedre halvdel kunne tenkt seg downhillsykling eller isklatring i høyden? Ellers er innendørs skydiving i vindtunnel en opplevelse som aldri vil gå i glemmeboken. Særlig når den som blir beæret med en slik gave slipper å tenke på egen økonomi. Når du saumfarer markedet for den perfekte opplevelsesgaven vil du bli positivt overrasket og henrykt over mylderet av muligheter som finnes!