Skjenk en opplevelsesgave

Å kjøpe originale gaver – som får mottakeren til å smile fra øre til øre – er ikke alltid like enkelt. De fleste av oss har vel noen i omgangskretsen vi synes det er vanskelig å kjøpe til, særlig dersom vedkommende hevder de allerede har alt de trenger. I tillegg er det ikke sikkert vi vet hvilke typer plagg de mangler i klesskapet, eller hva slags veggpryd de ville innredet stua med. Vi skal derfor opplyse om hvorfor opplevelsesgaver er en kjempeidé.

Du vil nødig bruke penger på noe som bare ender opp i en pappeske på loftet. Dersom du står i beit, bør du tenke over personen du skal gi gave til. Er vedkommende typen som har alt, men kanskje ikke liker å spandere på seg selv? Kanskje han eller hun trenger å komme ut av skallet sitt og oppleve noe nytt? Det finnes utallige typer opplevelsesgaver å gi bort, så det er ingen grunn til å henge med hodet!

Velvære og god mat

Det mangler ikke på kulinariske opplevelser fra ulike verdenshjørner rundt omkring i landet, nærmest uansett hvor du bor. Gratis mat smaker som kjent best, særlig for den som helst foretrekker å bruke midlene sine på innholdet i garderobeskapet. Derfor gjør et gavekort på en velanmeldt restaurant eller veikro ofte susen. Enkelte gavekort kombinerer god mat og en tur på spa eller i sauna, noe som garantert gir en minnerik opplevelse gavemottaker for alltid vil sette pris på deg for. Alle liker vi litt luksus i blant.

Action og utflukter

Dersom den du skal kjøpe til er av den sportslige typen kan en adrenalinfylt utendørsutflukt gjøre vei i vellinga. Det mangler ikke på egnede aktiviteter som gir farge i kinnene i vårt langstrakte land, så hva med å gi bort en uforglemmelig friluftspakke? Kanskje din eventyrlystne bedre halvdel kunne tenkt seg downhillsykling eller isklatring i høyden? Ellers er innendørs skydiving i vindtunnel en opplevelse som aldri vil gå i glemmeboken. Særlig når den som blir beæret med en slik gave slipper å tenke på egen økonomi. Når du saumfarer markedet for den perfekte opplevelsesgaven vil du bli positivt overrasket og henrykt over mylderet av muligheter som finnes!

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest