Innred hjemmet ditt på shoppingtur

Det å innrede sitt hjem, kan kreve ganske mye tid og penger. For mange er det utrolig viktig at man får innredet hjemmet akkurat slik man ønsker. Det finnes uendelige mange måter å innrede ett hjem på, og det går an å følge én bestemt, stil eller rett og slett blande sammen ulike stiler og gjøre den til sin egen.

Det finnes noen byer som er bedre egnet enn andre når det kommer til innkjøp av interiør.

Interiør i Oslo

En shoppingtur til Oslo kan bringe med seg mange flotte opplevelser med å kjøpe inn innredningsartikler. Det er mange forskjellige butikker å besøke, og det gjelder både store og små. Ikea har blant annet flere butikker i utkanten av Oslo. Hos Ikea kan man få kjøpt større interiørartikler, slik som kjøkken og senger, men det er også et enormt utvalg innen mindre innredningsartikler. Prisene hos Ikea er også kjent for å være veldig gode, og det er mye verdi å få for pengene.

Interiørkjeden Kremmerhuset fortsetter omsetningsveksten fra i fjor.

– Det er tidenes høyeste omsetning i Kremmerhuset. Det er på grunn av dem som jobber i butikkene, en veldrevet organisasjonen og fine varer, sier administrerende direktør Frank Angelvik i Kremmerhuset.

Piccadilly Circus i London

Interiør i Europa

Det er ikke bare Oslo som har mange interiørbutikker å by på. Storbyer generelt er smarte å dra til hvis man er ute etter å gå til innkjøp av interiørartikler. Det er et flust av storbyer å velge mellom i Europa. Det kan være lurt å gjøre litt undersøkelser i forkant, slik at man vet at man vil finne de butikkene man er mest interessert i, ut fra hva slags stil man er ute etter eller hva slags prisnivå man ønsker. Storbyer som bør vurderes, er for eksempel København og London. Begge byene er kjent for å være gode byer å shoppe i, og det er gode muligheter for å finne gode priser på det man skal kjøpe. I London kan det anbefales å ta en tur til varemagasinet Liberty. Der finner man en stor avdeling som er satt av til interiør. Hvis man er i København, kan det anbefales å ta en tur til Normann Copenhagen. Det er utrolig mye kult å få kjøpt der, og butikken tilbyr originale innredningsartikler som man neppe finner noen andre steder.

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest