Hold tennene hvite og få solgt tingene dine

Når du skal selge eiendeler på ditt eget loppemarked, må du huske på at du som selger er loppemarkedets ansikt utad. Da gjelder det å ta seg ut på best mulig måte. Du kommer langt med å ha gode produkter til salgs og imøtekomme kunder på en vennlig måte – noe du får til med et fint smil. Et selgersmil skal være innbydende, vennlig og få deg til å fremstå selvsikker. Dette er lettere å få til når tennene er hvite og pene.

Gladlynt leende par med vita tänderAt tennene blir misfarget etter hvert som tiden går og du blir eldre, er ikke til å komme unna. Ironisk nok tåler ikke tennene tidens tann, så vi kan se bort ifra dette gamle uttrykket når vi snakker om tennene våre. Du kan imidlertid gjøre tiltak som utsetter misfargingen. Gjør deg oppmerksom på de vanlige rådene som tannlegene gir, og ta så godt vare på tennene som mulig.

Ta vare på smilet

Puss to ganger daglig, bruk tanntråd og bruk vann til å skylle munnen etter måltider. Vurder om du ikke skal unngå mat og drikke som inneholder fargestoffer, som for eksempel kaffe, te og rødvin. Samtidig er det en god idé å by kunder på kaffe eller te under loppemarkedet. Tyggegummi uten sukker kan du med fordel tygge på, da disse kan være med på å redusere syreangrep. Regelmessige tannlegebesøk er heller ikke feil. For få tennene hvitere finnes også det en del produkter du kan investere i, som whiteningprodukter og munnskyll. Det finnes også spesielle tannkremer til dette formålet.

Få bleket tennene hjemme

Du kan også vurdere tannbleking dersom du er fast bestemt på å få solgt mest mulig på loppemarked. Samtidig er det ikke alle som ønsker seg opp i tannlegestolen. Følger du Dentways anbefalinger kan du bleke tennene dine hjemme og få samme resultater som et tannlegebesøk ville gitt deg. Ved å gjøre det selv kan du få hvitere tenner på tre til sju dager, i tillegg til at du kan få gratis rådgivning dersom det trengs. Dette er virkelig å anbefale, da det alltid er lurt å ta til seg noen eksperttips før du prøver selv.

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest