Bleke tennene hjemme?

For mange som er glade i tennene sine holder det ikke med vanlig tannhygiene, de ønsker også kritthvite tenner. Men hva bør du egentlig tenke på før du setter i gang? Hvis du vurderer å bleke tennene dine, bør du lese disse rådene først.

De siste årene har tannbleking hjemme blitt et ettertraktet alternativ, og flere og flere mennesker bleker tennene sine på denne måte og det finnes mange blekemidler på markedet, men det er viktig å ikke kun se på pris – men å velge et produkt fra et seriøst merke. På den måten er du sikker på at du får en skånsom bleking av tennene dine, noe som er spesielt viktig når du velger å ta denne behandlingen hjemme hos deg selv – og ikke hos en profesjonell.

”Det kan være enkelt å tenke at hvis man bare lar produktet sitte noen ekstra minutter, så får du et bedre resultatet. Dette er derimot en tankegang som kan være direkte farlig.”

Følg instruksjonene til punkt og prikke

Det kan være enkelt å tenke at hvis man bare lar produktet sitte noen ekstra minutter, så får du et bedre resultatet. Dette er derimot en tankegang som kan være direkte farlig. Lar du blekemiddelet sitte for lenge, kan du fort ende opp med å skade emaljen på tennene dine – og dette får ingen tannlege rettet opp. Du bør derfor være forsiktig, og følge instruksjonene til punkt og prikke.

Når det er sagt, er det som regel helt trygt å bleke tennene hjemme – du må bare ta dine forholdsregler. Det er mange fordeler med å ha et hvitt smil, og for mange kan dette også gi bedre psykisk velvære.

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest