Slik kan du underholde deg selv når du er hjemme og er syk

Det er aldri gøy å være syk, men heldigvis trenger det ikke å være kjedelig å ligge syk på sofaen eller i senga. Hvile er viktig, men det er likevel mange ting du kan gjøre selv om kroppen trenger å slappe av. Hvis du bor sammen med andre, kan du be dem sette fram litt mat og drikke til deg før de drar på jobb eller skole, slik at du slipper å opp for å ordne noe selv. Du gjengjelder naturligvis tjenesten dersom noen andre i huset blir syke.

God underholdning uten stress

Internettet tilbyr mye god underholdning, for eksempel spill, filmer og TV-serier. Dersom du savner å shoppe, kan du besøke noen nettbutikker og få levert både klær, kosmetikk og andre ting rett hjem på døra. På internettet kan du også holde kontakt med venner og kjente. Dersom du føler deg opplagt til det, kan du drive med noen avslappende hobbyer. Noen liker å strikke, fargelegge eller legge puslespill. Hvis du liker å lese, kan du kose deg med en god bok. Men dersom du er skikkelig syk, og helst bare vil ligge med øynene lukket, passer en lydbok perfekt.

Det finnes en rekke norske lydbokapper, og mange av dem tilbyr gratis prøveperiode den første tiden. Med en lydbokapp har du tilgang til et helt bibliotek med bøker, og dermed trenger du ikke å kjede deg enten du må holde senga et par dager eller en hel uke. Mange av oss har ikke tid til å lese så mye i hverdagen, og da kan du bruke sykdommen som en god unnskyldning for å kose deg med gode bøker. Sørg for å laste ned en god lydbokapp før høstens forkjølelsessesong starter, slik at du har underholdningen lett tilgjengelig.

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest