Innredning til hjemmekontoret

Et eget hjemmekontor er mer aktuelt enn noensinne i første del av 2020, og det er ikke usannsynlig at mange selskaper vil benytte hjemmekontor i enda større grad enn før i årene som kommer. Hvis man benytter hjemmekontor på riktig måte vil det være fordelaktig både for den ansatte og bedriften.

Det grunnleggende som må finnes på alle hjemmekontor

De aller fleste som har mulighet til å jobbe hjemmefra har noen form for bærbar datamaskin fra arbeidsgiver. En laptop kan være begrensende, men det kan fungere hvis man ikke jobber hjemmefra hver dag. Det som er viktig allerede fra dag én er en god kontorstol og et bra bord. Det er kanskje noen som ser for seg at det er perfekt å jobbe tilbakelent i sofaen, men det vil ikke gå mange timer før man ser etter en mer ergonomisk løsning. Det er definitivt verdt å investere noen kroner slik at man ikke får problemer med smerter i rygg og nakke.

En eller flere skjermer og dockingstasjon er viktig

En eller flere gode skjermer, sammen med dockingstasjon og tastatur og mus, er et naturlig neste steg. Som regel vil dette være en mye bedre løsning enn å jobbe direkte på en laptop. For mange vil det være nok med en stor høytoppløst skjerm, men i noen tilfeller vil to eller flere skjermer også gjøre arbeidet hjemme mye mer effektivt.

Til slutt skal man selvfølgelig ikke glemme det som kan gjøre hverdagen foran tastaturet litt hyggeligere. Det er ikke en tilfeldighet at de fleste selskaper passer på at det for eksempel er grønne planter i åpne kontorlandskap, og at tilgang til god kaffe til og med trekkes fram i stillingsannonser. Noen pene planter og en enkel kapselmaskin trenger ikke koste mange kroner, men kan gjøre en stor forskjell med tanke på trivsel.

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest