Lytt til Storytel når du gjør rent

Husarbeid, og kanskje spesielt rengjøring, kan være veldig kjedelig. Men, det finnes mange måter å gjøre jobben morsommere på. Kanskje du liker å høre på musikk, eller hva med å lytte til lydbøker? Du kommer til å merke at tiden går mye fortere, og at jobben blir lettere, med den rette underholdningen.

Kan rengjøring bli morsomt?

Rengjøring blir kanskje aldri skikkelig morsomt, men med en morsom og underholdende lydbok, kommer det likevel til å bli mindre kjedelig å vaske huset eller tørke støv. Du kan sette på lydboken på høyttaler dersom du er alene, eller dersom dere er flere som skal gjøre rent sammen. Men, du kan selvsagt også holde boken for deg selv, ved å bruke hodetelefoner. Det passer også fint dersom andre personer i huset gjerne vil ha ro, eller vil høre på sin egen lydbok. Når du har en lydbok på øret, går jobben ofte fortere enn dersom du vasker og rydder i stillhet. Lydboken gjør rett og slett at du slipper å kjede deg mens du jobber. Du slipper også å gå glipp av lesetiden din.

Er lydbøker ekte lesing?

Lydbøker blir ikke helt det samme som å sitte ned og lese selv, men lydbøker er heller ikke ment som en erstatning for klassiske bøker. Du kan heller tenke på lydbøker som et tilleggsalternativ, som gir deg sjansen til å lese flere bøker. Lydbøker gir deg rett og slett sjansen til å lese mens du gjør andre ting. Det kan du ikke gjøre med vanlige bøker. Hvis du er usikker på om lydbøker er noe for deg, kan du prøve Storytel gratis i to uker. Velg mellom flere hundre tusen lydbøker og e-bøker. Her finner du noe for enhver anledning, også bøker som passer når du skal gjøre rent i huset. Andre ganger du kan lytte på lydbøker er:

• Når du trener
• Når du skal legge deg
• Når du soler deg
• Når du sitter på bussen eller toget
• Når du går til og fra jobb eller skole

Spennende rengjøring

Vil du ha en spennende vaskedag, kan du velge en krimroman, spenningsbøker, fantasy eller science fiction. Eller, du kan drømme deg bort med romantiske bøker. Alternativt kan du kose deg underholdningsromaner. Når du hører på lydbok med hodetelefoner, kan du også velge en sensuell roman. Det er i hvert fall ingen grunn til at du skal kjede deg mens du vasker, rydder eller tørker støv. Lydbøker på hodetelefon er dessuten med deg overalt i boligen, og du kan høre på dem uten å bli forstyrret og uten å forstyrre andre.

Stort utvalg

Det store utvalget av lydbøker kan være overveldende. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan det derfor være lurt å lese noen tips til hvilke bøker du bør prøve. Men det lanseres selvsagt nye bøker hele tiden, og derfor vil utvalget bare fortsette å vokse. Det kan være lurt å starte med den sjangeren du gjerne velger når du skal lese papirbøker. Når du har sjansen til å teste lydbøker gratis, koster det heller ingenting å prøve andre sjangere, og kanskje prøve bøker du ellers ikke ville valgt. På den måten kan du finne nye favorittbøker.

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest