Fordeler med å shoppe mobiltilbehør online

Når man endelig har fått mobilen man drømte om, så opplever man fort at man trenger en del ekstrautstyr. Ladeledninger, adaptere, airpods, høretelefoner, selfiestang også videre. Det mange glemmer er at prisen på slik utstyr i Norge følger den norske prisindeksen, og er derfor beregnet opp mot inntekter og generelle utgifter for befolkningen. Men ikke alle har like god råd og derfor er det ganske fint at markedet på internett dukket opp.

Det er derfor mange fordeler med å handle mobiltilbehør online. Vi skal se på flere fordeler med å handle online, men vil gjøre oppmerksom på at vi ikke oppmuntrer til kjøpepress. Grunnen til at du bør kjenne til fordelene, er at man kan spare en del tid og ikke minst penger på det.

Handle uten å bli forstyrret

Når man handler på nett føler man at ingen ser på. Det gir litt mer frihetsfølelse. Man blir ikke presset til å kjøpe et produkt man egentlig ikke vil ha, selv om nettaktørene vil gi rabatter og lavere pris på varer de vil ha ut. I ro og mak kan man bla gjennom katalogen med mobiltilbehør når man har en ledig stund. Man handler når man selv vil!

Mobiltilbehør er billigere på nett

En grunn til at mobiltilbehør er billigere på nett, er at mange ledd i distribusjonskjeden er fjernet. Men det er også administrasjon og lagerkostnader. Dessuten er mange av produktene laget i det landet mobiltilbehøret sendes fra, som regel er et lavkost-land. Man må samtidig passe på at man ikke kjøper falske varer, produkter som selges som en annen merkevare ved at logoer og merker er tilnærmet like.

Bestill og betal senere

På grunn av en rekke betalings-metoder som har dukket opp, så kan man nå handle og betale senere. Dette er ikke nødvendigvis en fordel om man bygger seg opp gjeld, men gir bedre oversikt og man kan betale når pengene kommer inn på konto. Kanskje er det et tilbud man vil slå til på før mobiltilbehøret blir utsolgt.

De siste modellene

Man skal ikke kimse av at internett er verden største marked. Dette gjør at tilgangen har eksplodert og de fleste annonsører vil derfor være her. Her finner vi reklame for alle de store mobil selskapene, men også de som selger mobiltilbehør. Enten det er Koss eller Garmin, så vil man finne de siste modellene på internett. Dessuten kan man få tak i modeller og merkevarer som ikke kommer til Norge i det hele tatt.

Gode vilkår

Når man handler på nett er man forsikret av en rekke lover. Det er for eksempel angrerettloven og e-handelloven. Man er også beskyttet av internasjonale lover underlagt ECC-direktivet. Dette er et nettverk av kontorer som tar opp saker og konflikter mellom netthandel og forbrukere. Angrer man på et kjøp har man 14 dagers returfrist. Et slikt vilkår er ofte at man får fri frakt. Det kan være smart å lese mer om e-handel og lovene som gjelder for netthandel fra norsk og utenlandsk onlinebutikk.

Send oss en rad

Shabby chic på Pinterest

Follow Me on Pinterest